2018-05-06 05:19:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma valami megváltoztatja az életét

Napi horoszkóp május 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Az ember azt érzi, hogy majd felrobban a dühtől és minden bizonnyal nem is ok nélkül. Előfordulhat, hogy falakba ütközik. Ilyenkor az a legjobb ha nem erőlteti a dolgokat, pár nap múlva mér képes előre lépni. Nagy türelmet igényel a mai nap. Álljon neki régi újságokat válogatni, selejtezni.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Romantikus időszakot jelez a mai nap, de ön óvakodjon attól, hogy túlságosan belebonyolódjon egy szerelmi ügybe.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Előfordulhat, hogy ma méltatlan emberre pazarolja szerelmét, jó lenne ha alaposabban szemügyre venné partnerét, nem érdemeli meg azt a törődést amit Ön képes neki nyújtani. Nagy körültekintésre lenne szüksége, mert óriási csalódás és sok elpocsékolt óra lesz az ára, nem árt az óvatosság különösen szerelem és pénz vonatkozásában.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap során valószínűleg óriási belső feszültséget tapasztal, most hiába a belső intelem, vagy a sok jó szó, nem tud megnyugodni. Valószínűleg ez partnere miatt van, elengedhetetlen most a megfontolt gondolkodás, kerülje az elhamarkodott döntéseket, cselekedeteket, érzelmi kapcsolataiban veszélyes vizekre evezhet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egy koncert, egy mozi most örömet szerezne Önnek, tegye meg, hogy elmegy ma este valahová kedvesével. Ha egyedül van verset olvashat nosztalgiázhat, képzelő ereje kiváló, ihlettel teli, most nehezen venné rá magát bármi nehéz munkára. Intuíciója remekül működik.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma ugyan nincs munkanap, de Ön már előre retteg a holnapi találkozótól a főnökével. Ő megkérte Önt valamire, amit Ön nem teljesített, és fél a számon kéréstől. Mi lenne, ha írásba fektetnék, kinek meddig tart a hatóköre?


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Óvakodjon attól, hogy partnerét jobb színben tünteti fel önmaga előtt, mint amilyen, mert előfordulhat, hogy méltatlan emberre pazarolja idejét, pénzügyi zavarokkal is számolni lehet. Kerülje az önáltatást vagy a dolgok szőnyeg alá söprését.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap felgyorsul, rengeteg szellemi és fizikai energiával rendelkezik, ne hagyja ezt kárba veszni, ezek lehetőséget adnak az élet nehézségeivel szembenézni és megoldani, teste-lelke egyaránt felfrissül. Ösztönösen helyesen cselekszik, ez különösen a munkájára vonatkozik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Elsöprő erejű változásokra kerülhet sor, ha eldöntötte, hogy ma valamiben megváltoztatja az életét. Ennek nagy szükségét érzi most, az életfelfogásán radikálisan változtathat, ezt a komoly változást a lelki akadályok legyőzése előzte meg, hiszen e külső változást mindig megelőzi egy belső változás is.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az élete átmenetileg a mai napon holtpontra juthat, egy-két napig nem érdemes erőltetni a dolgokat. A felgyűlt feszültséget a személyes vitákban levezetheti, így egy családi ügyben tiszta vizet önthetnek a pohárba, itt az ideje, hogy ezt megtegye.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai napon nagyon feszült, elengedhetetlen a tudatos és körültekintő gondolkodás, különben ennek környezete láthatja kárát! Kerülje az elhamarkodott döntéseket, szerelmi és pénzügyekben ma ne döntsön. Kerülje a hirtelen érzelmi megnyilvánulásokat.


Halak: II. 19. - III. 20.
Csillapíthatatlanul vágyódik valaki iránt, éppen ezért félrevezethetővé válik. Az emelkedett szerelmi állapotát keserű kijózanodás követheti majd, ami nem egy kellemes élmény. Óvakodjon a plátói szerelmektől és hogy idealizálja partnereit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: